неділю, 31 січня 2016 р.

КРУТИ: і сум, і біль, і вічна слава

     Тим, хто в боротьбі за волю і кращу долю України не дожив до сьогоднішнього дня, цвіту нашого народу, його славним синам і дочкам, що в розквіті своїх духовних і фізичних сил віддали молодість і найдорожче, що є в кожного з нас - життя, була присвячена година історичної пам'яті "Крути: і сум, і біль, і вічна слава".
   На захід були запрошені голова районної організації "Союзу українок" Марія Михайлівна Рейкіна, голова Рожищенської РДА Інна Михайлівна Гайворонська, голова районної ради Андрій Євгенович Музика.
    Під час проведення заходу присутні вшанували хвилиною мовчання полеглих під Крутами і тих, хто загинув на Сході України в зоні АТО.
    Учні 10-11-х класів та вчителі ЗОШ №2, для яких була організована година історичної пам'яті, мали змогу переглянути документальний фільм " Пам'яті Героїв Крут" та ознайомитися з книжковою виствкою "Нам не забути славу Крут".

 

   

 


Любов до книги немає віку

      

    Вже впродовж багатьох років жителька села Валер'янівка нашого району Євгенія Михайлівна Папко є активною читачкою районної бібліотеки.. Ця 82-х річна жінка, долаючи відстань сім кілометрів пішки, приходить до бібліотеки за книгами. Дякуємо, що Ви з нами.