суботу, 29 жовтня 2016 р.

"Пам'ятаємо минуле заради майбутнього"

З нагоди цієї дати у нашій бібліотеці відбулася година пам'яті "Пам'ятаємо минуле заради майбутнього". На захід були запрошені заступник голови райдержадміністрації Інна Сергійчук, головний спеціаліст служби у справах дітей РДА Андрій Жога, голова громадської організації ветеранів війни та праці Марія Козачук та студенти ІІІ курсу Рожищенського ветеринарного коледжу Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С. З. Гжицького, для яких був організований цей захід. Присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять усіх, хто загинув за волю  України в різні часи. Далі учасники дійства прослухали цікаві, пізнавальні виступи гостей, переглянули документальний фільм про визволення України та ознайомилися із книжковою виставкою "Відлуння нашої пам'яті".
 Захід було організовано краєзнавчим музеєм спільно із РД "Просвіта" та центральною районною бібліотекою для дорослих.


 


 




вівторок, 25 жовтня 2016 р.

2016 - рік англійської мови в Україні

Для усіх, хто цікавиться вивченням англійської мови, працівники відділу обслуговування підготували перегляд літератури "Вивчай англійську - іди в ногу з часом". І, як подарунок долі, сьогодні несподівано до бібліотеки завітала дівчина з Китаю на ім'я MeiLing з перекладачем - мешканкою Рожищ, ученицею НВК № 4 Марією Малиш, яка допомагла бібліотекарям спілкуватися із гостею на англійській мові.

     

















середу, 19 жовтня 2016 р.

НЕСПОДІВАНІ ГОСТІ

Сьогодні до нашої бібліотеки завітали несподівані гості - дітки із садочка №2 "Дзвіночок")))

 

       

    


"Герої нашого часу"



З нагоди Дня захисника України під час урочистостей в районному Домі "Просвіта" бібліотекарі спільно із працівниками краєзнавчого музею організували виставку-панораму, присвячену воїнам АТО.



 








Цікаві новинки


Дякуючи Komubook Biblio та Українській бібліотечній асоціації наша бібліотека поповнила свій фонд цікавими сучасними виданнями.


 

вівторок, 11 жовтня 2016 р.

"Героїв стежина від батька до сина"

У бібліотеці відбувся вечір - зустріч поколінь "Героїв стежина від батька до сина", приурочений Дню захисника України та 75-й річниці створення УПА. Зустріч була організована для студентів ІІ курсу Рожищенського коледжу Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С. Ж. Гжицького з бійцями АТО Орестом Ласкавим й Михайлом Радчуком, станичним районного осередку УПА Ананієм Добровольським та волонтерами Рожищенської Самооборони Русланом Хомичем, Олександром Дулюком та Аліною Кривов'язюк. 
    Також на захід були запрошені керівник народного аматорського фольклорного колективу "Писанка" Валентина Добровольська та найменший волонтер району - трьохрічний Тимофійко Ковальчук.