середу, 9 травня 2018 р.

Ніхто не забутий, ніщо не забуте


Вклоняємося Вічному вогню,

Вклоняємось доземно всім солдатам,

Що міряли дороги крізь війну,

Щоб нам сьогодні мріяти й кохати... 




 ДОРОГІ ВЕТЕРАНИ !

Колектив бібліотеки від усієї душі ВІТАЄ ВАС ЗІ СВЯТОМ ПЕРЕМОГИ!

Бажаємо вам міцного здоров'я, мирного неба, ясного сонця та всього самого найкращого!


  Напередодні Дня Перемоги працівники нашої бібліотеки завітали до ветерана Другої Світової війни, мешканця м. Рожище Давидовича Григорія Михайловича, щоб привітати зі святом та поспілкуватися.
  Розчулився 95-річний ветеран, згадав роки, що минули: "Сам родом з села Тихотин Рожищенського району. Мав 21 рік (1944 р.), коли призвали на фронт. Пройшов усю Європу, війну закінчив у Берліні салютом. Випустив 146 снарядів у небо, аби відзначити закінчення страшної війни. Як повернувся додому у 1947 році, то працював, де тільки була робота: у воєнкоматі, у школі, інспектором, токарем, завклубом..."   
  Спогади ветерана слухали із захопленням, адже, незважаючи на свій поважний вік, (95 !) Григорій Михайлович має чудову пам'ять і є дуже цікавим співрозмовником. Хвилювався ветеран, хвилювалися і ми, бібліотекарі. Та час душевного спілкування закінчувався. Зустріч завершили спільним фото на згадку.




  Під час урочистостей з нагоди Дня Перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні в районному Домі "Просвіта" працівники відділу обслуговування центральної районної бібліотеки презентували книжкову виставку "Ви крок за кроком наближали переможну мить"

 

     


Немає коментарів:

Дописати коментар