вівторок, 24 вересня 2013 р.

"Закони держави - твої закони"

         
         
        Однією з основ складових підготовки підростаючого покоління є його правове виховання. Саме правова культура забезепечує розуміння функціонування політичної та правової системи країни, сприяє розвитку в них критичного мислення, розвиває позитивне ставлення до принципів верховенства права, посилює громадянську активність і прагнення брати участь у суспільному житті.
      "Закони держави - твої закони" - під такою назвою в районній бібліотеці для дорослих для старшокласників ЗОШ № 3 міста Рожище відбувся день інформації. Провідний бібліограф ЦРБ Лариса Сеник ознайомила присутніх з їхніми правами і обов'язками та представила літературу правознавчої тематики "Молодь і право: розуміти, знати, дотримуватись".
      На захід були запрошені фахівці із соціальної роботи Киричук Вікторія Ярославівна та Дубровський Олександр Володимирович, які провели тренінгове заняття "Особисті немайнові права та обов'язки батьків і дітей", в ході якого ознайомили підлітків з основними принципами Конвенції ООН про права дитини і обговорили ряд суттєвих питань, що стосуються прав та обов'язків дітей та їх батьків. Під час заходу учнівська молодь в ігровій формі вчилася правильно реалізовувати свої права, виховувати в собі поважне ставлення до власної особистості та інших.

                

                           


               



            

Немає коментарів:

Дописати коментар