понеділок, 10 листопада 2014 р.

Навчання, навчання...

   Навчання - це складний процес, що полягає не лише у здобутті нових знань, а й у підкріпленні вже набутих, оновленні, актуалізації.
  Напередодні Дня української писемності та мови бібліотекарі району зібралися на семінар "Роль публічних бібліотек у формуванні молодої особистості".
  Відкрила семінар директор ЦБС Світлана Осипчук виступом "Роль публічних бібліотек у громадянському вихованні молоді". Сільські бібліотекарі дізналися про нове в бібліотечній роботі від заступника директора ЦБС по роботі з дітьми Світлани Матвійчук, зав. відділу обслуговування читачів ЦРБ Галини Корнійчук. Провідний методист бібліотечної системи Катерина Олексюк надала методичні рекомендації на тему "Забезпечення інформаційних та соціальних потреб молоді в умовах бібліотеки".
   Учасники семінару відвідали бібліотеку-філію с. Духче, де обговорили особливості роботи з молоддю у сільській бібліотеці та побували на літературних гостинах "Як білих журавлів, як первоцвіт ранковий, як старовинний спів, плекайте рідне слово Кобзаря" з учнями 7-9 класів, презентації книг під редакцією Графини Маковій "Народознавство в дії", які організували і провели користувач бібліотеки Ніна Жолнач та завідуюча бібліотекою-філією Наталія Морозович.
  Про співпрацю бібліотеки з громадою говорила голова виконкому Сокільської сільської ради Валентина Саковець. З досвідом роботи познайомили присутніх бібліотекарі Людмила Яценюк (с. Оленівка) та Галина Ковальчук (с. Сокіл).
 Підсумки семінару підвела начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Тетяна Новосад.


   
   
   

                  

   



Немає коментарів:

Дописати коментар