неділю, 6 листопада 2016 р.

У нас в гостях Євген Хотимчук

Вже стало доброю традицією запрошувати письменників та поетів на гостину в нашу літературно-мистецьку вітальню "Світ прекрасного". Список почесних гостей поповнився ще одним цікавим іменем - Євген Хотимчук. Заслужений журналіст України, головний редактор газети "Вісник + К", голова обласної організації Національної спілки журналістів, Кавалер ордена "За заслуги" ІІІ-го ступеня, автор повістей та оповідань: "Спокута" (1991 р.), "Батькова хата" (1998 р.), "Рідна мати моя" (2016 р.), романів: "Суд" (1994 р.) та "Іду до тебе" ( 2011 р.) завітав до нас у гості. 
Євген Якович - людина творча, щира, активна, енергійна, сильна духом і характером, відкрита до спілкування, тому і зустріч була яскравою, насиченою і невимушеною. Гість знайомив присутніх зі своєю творчістю, презентував книги, сипав жартами.
Євген Хотимчук - наш земляк.  Народився у селі Рудка, там пішов до школи, потім закінчив школу №1 у Рожищі. На зустріч прийшли його однокласники та вчителі Еміля Дмитрівна Яцків та Юрій Іванович Мосійчук, студенти рожищенського коледжу Львівського Національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С. З. Гжицького, працівники  культури.
На завершення зустрічі Євген Хотимчук подарував бібліотекам району чималу кількість своїх книг.
Для читачів бібліотеки організовано викладку літератури "Імператор залізних строф" (про  життєвий і творчий шлях Є. Хотимчука)

                  






Немає коментарів:

Дописати коментар