неділю, 1 грудня 2019 р.

Поговорили про Жорж Санд

У центральній районній бібліотеці для слухачів Університету ІІІ-го віку (літературна секція) провідний методист Катерина Олексюк провела знайомство з творчістю Амандін Аврори Люсіль Дюпен, яка увійшла у світову історію під псевдонімом Жорж Санд.
Зірка цієї жінки, яка творила під чоловічим ім'ям, горить на літературному небосхилі надзвичайно яскраво. Важко знайти письменницю, яка зрівнялася би славою та талантом із Жорж Санд. А в житті вона була звичайною жінкою та не надавала значення своїм літературним заслугам. Її справжнім потягом були любов, природа та Бог, де вона намагалася відшукати справжні цінності.
Слухачі Університету обговорили життєвий і творчий шлях письменниці - феміністки, ділилися враженнями від прочитаних книг, які принесли на зустріч із власної бібліотеки.
За кілька десятиліть своєї творчої діяльності Жорж Санд написала більше сотні романів і повістей, величезну кількість публіцистичних статей, склала багатотомну автобіографію і створила 18 драм. Книги, написані нею, популярні  і сьогодні. Тож запрошуємо усіх читати і насолоджуватися читанням.

 Передрук тільки з дозволу автора!







Немає коментарів:

Дописати коментар