пʼятницю, 15 лютого 2013 р.

Максим Кідрук у Рожищах

   Максим Кідрук - український письменник, за освітою інженер-енергетик. Написав 11 книг, з них -7 художніх, 4 - на технічну тематику. Загалом побував у 29 країнах.
   На початку 2012 року Кідрук заявив про завершення роботи над першим українським техно-трилером. Книга під назвою "Бот" вийшла друком 25 вересня 2012 року. Роман стартував на 16-му місці у ТОП мережі книгарень "Є". Після  двох тижнів продажів книга піднялась на 2-гу позицію.
       "Бот" - гостросюжетний роман, в якому поєднується сучасні технології, людська психологія та чисто голівудський "екшн". Події в книзі вигадані, проте все решта - місця, природні об'єкти, техніка, зброя, фізіологічні особливості живих організмів і т.п. - цілком реальне. Майстерно описані технічні деталі роблять роман небувало реалістичним.
       Під час роботи над романом автора консультували кандидат наук з хімії, лікар-фізіолог та психіатр. Всі технології, описані в романі, існують насправді. Щоб розібратись з ними, письменник опрацював близько сотні наукових статей, що стосуються нанотехнологій, мікробіології та людського мозку.
      14 лютого Максим Кідрук приїхав з презентацією своєї книги у м. Рожище. Бібліотека організувала зустрічі зі старшокласниками шкіл райцентру та студентами ветколеджу.
                                                                                                              

    


 


Немає коментарів:

Дописати коментар