четвер, 26 вересня 2013 р.

Привітання бібліотекарям району


     25 вересня 2013 року в приміщенні дитячої музичної школи відбулися урочистості з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек. З привітаннями до бібліотекарів району завітали керівник апарату райдержадміністрації Ігор Кузава, голова районної ради Андрій Музика, начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Тетяна Новосад, директор централізованої бібліотечної системи Світлана Осипчук,  голова галузевої профспілки працівників культури Лідія Романюк, які у виступах відзначили  важливість місії бібліотек у суспільстві та їх значення для місцевої громади.
     Грамоти і подяки від райдержадміністрації, районної ради, а також відділу культури і туризму РДА отримали бібліотекарі централізованої системи - Ілона Підлипна, Наталія Демчук, Наталія Омельчук, Неля Ченчевик, Людмила Соромотіна. Профспілка працівників культури району відзначила окремих бібліотекарів району грошовими преміями.
    З нагоди професійного свята бібліотечні працівники переглянули святковий концерт, організований  районним домом "Просвіта".

 

 

 

 

 
 



Немає коментарів:

Дописати коментар