середу, 20 листопада 2013 р.

"Краєвиди краю її душі"

    Майстра аматорського кіно та художньої фотографії, корінну волинянку Ірину Левчанівську особливо представляти не потрібно. Її ім'я уже давно відоме в широких колах громадськості. 
   Про світ захоплень цієї чудової, обдарованої жінки свідчать її творчі доробки. Вона є автором багатьох аматорських фільмів, цілий ряд яких відзначено дипломами, іншими почесними нагородами на різноманітних конкурсах і фестивалях; автор книг - "Далеке і близьке" (2000), "Згадалось мені" (2001), "Сенаторка" (2004), "Ще не забулося..." (2006); фотоальбомів "Луцьк у 50-их роках ХХ століття на світлинах Ірини Левчанівської" (2003), "Мій кольоровий Луцьк" (2004).  Ірина Левчанівська - відомий на Волині краєзнавець, автор багатьох історико-краєзнавчих праць, учасник наукових конференцій. 
     Ірина Олександрівна понад усе любила неньку - Україну, якій вірою і правдою служила все своє далеко не просте і бурхливе життя.  З нагоди 100-річчя від дня народження нашої славної землячки працівники відділу обслуговуаання організували перегляд літератури "Краєвиди краю її душі".


Немає коментарів:

Дописати коментар