пʼятницю, 16 травня 2014 р.

"Не загубись серед бурхливих хвиль життя"

     Сім'я, увібравши в себе історичний досвід всіх попередніх поколінь, завжди була і залишається осередком збереження духовних і культурних традицій нації. В сім'ї дитина отримує перші уроки любові до батька-неньки, до своєї Батьківщини. В сім'ї вона набирається сили і натхнення, які допомагають їй впродовж всього життя долати життєві труднощі, досягти вершин і виборювати перемоги.
      Мати - це ніжна берегиня сім'ї, а батько - її міцна та надійна опора. На добрих материнських порадах і мудрих батьківських настановах тримається світ, з яких проростають здобутки кожного нового покоління.
      15 травня - Міжнародний день сім'ї. З нагоди цієї дати  у бібліотеці відбулася година спілкування "Не загубись серед бурхливих хвиль життя. Захід був організований і проведений спільно із Центром соціальної служби для сім'ї, дітей та молоді для учнів 11 класу ЗОШ №2. У цікавій ігровій формі діти мали змогу поспілкуватися з фахівцем із соціальної роботи Центру Аліною Олексюк та завідувачкою відділом обслуговування ЦРБ Галиною Корнійчук, які розділили присутніх на команди і запропонували позмагатися.  Діти показали своє уміння у приготувані  домашніх страв, сервіровці святкового столу,  у підготовці вітальної листівки мамі,  змагалися у знанні українських традицій та звичаїв. І, як підсумок змаганя, -  перемогла дружба.
     На завершення заходу присутні переглянули соціальний ролик до Міжнародного дня сім'ї та ознайомилися з підбіркою літератури "Сім'я - ключ до щастя". 
 
 
 
 
 
                                 



 

 




Немає коментарів:

Дописати коментар