понеділок, 7 вересня 2015 р.

"Історія рідного краю"

   Вивчення історії рідного краю, популяризація її традицій, культурних цінностей, надбаних народом протягом століть, у наш час є одним з найголовніших завдань, що стоять перед бібліотеками. "Без минулого немає майбутнього", - говорять в народі. І це так, адже за все, що ми маємо, завдячуємо предкам, а наші надбання ляжуть в основу здобутків нащадків.
   У бібліотеці відбувся День краєзнавства "Історія рідного краю", до якого увійшли: подорож-бесіда "Із минулого в сьогодення" (відвідини музею сільського господарства Волині, що знаходиться в с. Рокині), презентація краєзнавчих виставок "Волинь синьоока, омріяна казка віків", "Багата талантами Рожищенська земля" та краєзнавчого куточка "Я до тебе, мій краю, моя Батьківщино, незрадливу любов крізь життя пронесу", а також проведення вікторини "Відкрий для себе рідний край".
     В житті кожного народу настає час, коли виникає потреба озирнутися назад, відчути себе частиною тієї великої спадщини, яка залишилася нам від минулого і запитати себе: "Хто ми такі є?". Дати ж відповідь на це запитання можна, лише вивчаючи свій край, його минуле й сьогодення.

   

   


 

Немає коментарів:

Дописати коментар