четвер, 1 жовтня 2015 р.

"Зустріч поколінь"

 

 

    30 вересня у Всеукраїнський день бібліотек та з нагоди 70-річчя утворення районної бібліотеки у нашій  бібліотеці відбулася "Зустріч поколінь". На свято були запрошені Галина Федорівна Кривицька та Галина Лук'янівна Білич. Ці жінки багато років пропрацювали в районній бібліотеці для дорослих і нині, перебуваючи в поважному віці,  працюють бібліотекарями в закладах освіти нашого міста.
    Привітати з Всеукраїнським днем бібліотек до нас завітала помічник народного депутата Сергія Мартиняка, президент Волинського Обласного Благодійного Фонду "Європейський вектор" Галина Ведрич, яка подарувала 13-м бібліотекам системи нові сучасні книги. 
    Привітання зі святом ми отримали від заступника голови райдержадміністрації Антоніни Клімчук, начальника відділу культури РДА Тетяни Новосад, голови галузевої профспілки Лідії Романюк, директора краєзнавчого музею Надії Стасюк.
   Хвилиною мовчання учасники заходу вшанували пам'ять працівників районної бібліотеки, які передчасно  відійшли у вічність, та українських воїнів, що загинули на сході України, захищаючи рідну землю від російського агресора.
    На згадку про зустріч директор ЦБС Світлана Осипчук подарувала присутнім кулькові ручки з реквізитами районної бібліотеки.
   Колектив нашої бібліотеки щиро дякує директору районного дому "Просвіта" Лідії Романюк, режисеру Наталії Марценюк, солістам Світлані Павлючик, Сергію Горбачу, Оксані Брилевич та Андрію Яромчуку за подаровані нам хвилини гарного настрою.
   В рамках волонтерської допомоги працівники бібліотеки  передали Світлані Чернобаєвій, що приїхала зі сходу України (м. Краматорськ), дитячий одяг, подарували поетичну збірку нашого земляка Олексія Будчика "На вістрі кулі" та запросили відвідувати нашу бібліотеку. 

 
 

           

 

 


                                    







Немає коментарів:

Дописати коментар