понеділок, 27 серпня 2018 р.

"Сьогодні свято на моїй землі"


   З нагоди Дня Незалежності України у бібліотеці відбулася інформаційна година "Сьогодні свято на моїй землі". На захід завітала керівник любительського об'єднання "Ренесанс" районного Дому "Просвіта" Марія Поліщук зі своїми учасниками. Для гостей бібліотекарі презентували книжкову виставку "Золоті імена України". Дітки відповідали на запитання вікторини "Любіть Україну", показали гарні знання із української символіки, народних традицій, історії України, - за що й отримали солодкі призи. А ще здійснили онлайн подорож по найцікавіших місцях України "Наша країна - Україна".                                             
  Разом із своїм керіником учаcники об'єднання виготовляли дерев'яні кулони, на яких випалювали державний символ України, Герб України - Тризуб.


 

 

 

 

 

 

 
 




Провідний бібліотекар відділу обслуговування ЦРБ Галина Антонюк взяла участь у Форумі - презентації організацій для молоді, який був організований Рожищенським районним центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді з нагоди Дня Незалежності України. Вона презентувала відеороботу  "Ми працюємо для вас".




Немає коментарів:

Дописати коментар