четвер, 3 грудня 2020 р.

"Читай нове і смакуй"

Кожна нова книга у бібліотеці - це подія, це завжди таємниця і знайомство, здатне принести ні з чим не зрівнянне задоволення.

Відвідувачів бібліотеки запрошуємо "посмакувати" новими виданнями художньої літератури, що відповідають усім смакам читачів і відкрити для себе імена письменників, які нещодавно прийшли до сучасної літератури!

До вашої уваги віртуальна виставка "Читай нове і смакуй!"

Агалєєва І. Жіноче щастя : роман / Ірина Агалєєва. - Харків : Книжковий Клуб "Клуб Сімейного Дозвілля", 2020. - 272 с.                                                 
Еліза - ідеальна дружина багатого та самовпевненого Дениса. Гарна лялька, розкішна маріонетка, яка одного дня вирішує: з неї досить. Розриваючи пута, Еліза починає жити. Раптова зустріч з привабливим незнайомцем, взаємна пристрасть... Та чому він - нащадок давньої династії працює поліцейським? І з якої причини Елізі варто остерігатися його проникливого, манливого погляду? 

Береженська Є. І в пустелі ростуть квіти : роман / Євгенія Береженська - Харків : Книжковий Клуб "Клуб Сімейного Дозвілля", 2020. - 288 с.        
У свої сорок два Наталя вповні пізнала гіркий смак несправедливості. Згвалтування на власному випускному, одруження із деспотичним Степаном, втеча, робота нянею на багатія, який скористався нею і викинув геть. Душа перетворилася на пустелю. Та раптова зустріч із загадковою пенсіонеркою пані Олександрою і глухонімим Андрієм змінює її життя. Та минуле повертається... Що ж далі?

Вальд В. Отаман : роман / Віктор Вальд.  - Харків : Книжковий Клуб "Клуб Сімейного Дозвілля", 2020. - 448 с.                               
З дитинства Сашка ростили як вправного козака. На нього чекали звитяга, служіння Україні, що підніметься на руїнах Російської імперії. Пройшовши суворе навчання пластуна, турецький та германський фронти Першої світової війни, хорунжий Олександр Гордієнко добровільно віддає себе до рук ЧК. Що спонукало його на цей вчинок?   

Гаврош О. Неймовірні пригоди Івана Сили: пригодницька повість/ Олександр Гаврош.- Київ: А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА, 2018.- 176 с.   Пригодницька повість про яскраві пригоди неперевершеного гірського силача Івана Сили. Прототипом головного героя став легендарний закарпатський богатир Іван Фірцак, який виборов звання чемпіона Чехословаччини та Європи з кількох видів спорту і об'їздив пів'світу, виступаючи в цирку.

Гнатко Д. Восьма жертва : роман / Дарина Гнатко. - Харків : Книжковий Клуб "Клуб Сімейного Дозвілля", 2020. - 336 с.     Загадкові та моторошні події порушують спокій маєтку Смотрицьких. Одна за одною гинуть молоді кріпачки. Селом ширяться різні чутки. Кажуть, то справа рук католицьких ченців, котрих привезла до маєтку полячка Владислава Пашинська. Маєток ось-ось здригнеться від звістки про восьму жертву. В нею може стати будь - хто.


Дегтяренко Я. Зраджений гетьман : роман / Ярослава Дегтяренко. - Харків : Книжковий  Клуб "Клуб Сімейного Дозвілля", 2019. - 432 с. 
Осінь 1658 року. Цар Олексій оголошує Україні війну. Лесько, намагаючись повернути кохання Олесі, дізнається, що вона вийшла заміж за іншого. З розбитим серцем хлопець кидається у вир війни, чекаючи нагоди загинути. Тим часом гетьман Виговський шукає союзників, щоб протистояти агресії Москви. Юрій Хмельницький проти гетьмана організовує змову. Ситуація стає напруженою.        

Дегтяренко Я. Олеся : між коханням та честю. Кн.3 : роман/ Ярослава Дегтяренко. -  Харків : Книжковий Клуб "Клуб Сімейного Дозвілля", 2020. - 464 с.                        
Влада молодого Юрія Хмельницького слабка та непевна. Козацькі полковники підбурюють гетьмана зректися булави та віддали владу Виговському. Московія та Річ Посполита неситим оком задивляються на українські території. Олеся отримує звістку, що в бою з татарами загинув її нелюбий чоловік. Вона мріє повернутися до коханого Олеся. Чи вдасться їй це? Що чекає на головну героїню?  


Джіо С. Я кохатиму тебе завжди : роман / Сара Джіо ; пер. з англ. С. Мокрої. - Х.: VIVAT, 2020. - 288 с. - (Серія "Художня література")
У цій теплій і водночас щемкій історії майстерно сплітаються події минулого й сьогодення. Головна героїня Кейлі Крейн не може повірити у власне щастя: вона успішна журналістка й наречена ідеального хлопця. Проте одна зустріч із Кейдом Маккалістером, коханням цілого її життя, несподівано змінює все.


Кіпіані В. Справа Василя Стуса. Збірка документів з архіву колишнього КДБ УРСР/ Вахтанг Кіпіані. - Харків : VIVAT, 2020.-688 с
У книзі зібрано архівні документи (протоколи обшуків, допити, листи, статті і т. д.) із шеститомної кримінальної справи Василя Стуса, яка зберігається на полицях колишнього архіву КДБ УРСР у Києві. До матеріалів 1980 року додано кілька публікацій про маловідомі факти життя, ув'язнення та загибелі визначного поета ХХ століття, статті Вахтанга Кіпіані та дисидентів В.Овсієнка, Л.Бородіна та ін.

Кокотюха А. Вигнанець і перевертень / Андрій Кокотюха; обкл. О. Скворчинської. -  Харків : VIVAT, 2020. - 304 с. - (Серія "Художня література") 
Грудень 1913 року, Харківська губернія. Платона Чечеля запрошують гостем на приватну новорічну вечірку. Вигнанець випадково опиняється в колі впливових харків'ян. Тіло одного з гостей знаходять одразу після балу-маскараду. Особняк занесено снігом, гості відрізані від світу. А полювання на гостей триває. Кажуть, що всіх тероризує перевертень. Чечель починає розслідування.

Кокотюха А. Третій рівень. Короткі історії. Збірка/ Андрій Кокотюха. -  Київ : Нора - Друк, 2020. - 240 с. - (серія "Морок")
Кілер може отримати вигідне замовлення, але для цього потрібно зіграти ризиковану гру. Зухвалі грабіжники взяли в заручники звичайного таксиста - і раптом ролі помінялися. Викрасти з музею шедевр - лише половина cправи. Маньяк призначає самотнім жінкам побачення через Інтернет. Як це зупинити? Усе та багато іншого відбувається тут і тепер, у вашому великому місті.

Крамер Б. Зламані сходи : роман / Борис Крамер. - Харків : Книжковий Клуб "Клуб Сімейного Дозвілля", 2019. - 240 с.      
Життя Юрія Холоденка пішло шкереберть після смерті матері. Її останнім заповітом було прохання - знайти батька, який зник понад сорок років тому. Поїхав на полювання й не повернувся - ось все, що було відомо Юрію. Єдиний, хто здатен допомогти йому - старий міліціонер Шаман. Можливо, слідчому відомо про цю справу набагато більше, аніж здається...

Лешко З. Серце не обдуриш : роман / Зоряна Лешко. - Харків : Книжковий Клуб "Клуб Сімейного Дозвілля", 2020. - 240 с. 
 Усе починалось як звичайна забавка. Леся розмістила на сайті знайомств свою анкету, щоб допомогти подрузі заманити багатого кавалера. Саме в той час айтішник Руслан, тестуючи сайт, перебував по той бік екрану. Один клік на Лесину анкету - і їх захопили романтичні почуття. Коли ж Руслан зник, Леся відчуває себе зрадженою. Яким же буде Лесин відчай, коли дізнається, що коханий загинув, а вона носить його дитину!..

Лілік О. Квіти цикорію : роман / Ольга Лілік. - Київ : ВЦ "Академія", 2018. -256 с. - (Серія "Ім'я")
Він обрав самотність. Сховався від себе в селі, де колись народився і ріс. Думав, що втік від світу.  Але й тут натрапив на життя. Тут також люди борються за себе і втрачають найдорожче. Радіють і плачуть. І ось в його світ приходить вона - Іва. Приносить у серце любов і народжує надію.



Нікалео Н. Брутальний лікар : роман / Ніка Нікалео. - Харків : Книжковий Клуб "Клуб Сімейного Дозвілля", 2020. - 224 с.
Сергій Драмарецький - успішний лікар-гінеколог і улюбленець жінок. На нього полює Світлана - колега, колишня коханка, яка і досі пробачала йому все. Все, окрім його пацієнтки-квітникарки, яка в аварії втратила ще не народжену дитину і пам'ять про стосунки з чоловіком. Сергій починає боротьбу за Вікторію, вона ж мріє зустріти "свою" людину...  


Олкотт Л. М. Маленькі жінки : роман / Луїза Мей Олкотт. - Тернопіль : Навчальна книга - Богдан, 2020. - 408 с.
Четверо сестер  намагаються стати хорошими, зазнаючи невдач та здобуваючи маленькі перемоги на шляху до самовдосконалення. Їм співчуваєш і заздриш, разом з ними переживаєш та радієш. І врешті-решт ті далекі американські дівчатка стають по-справжньому близькими тобі, а роман - чи не найулюбленішим!


Павленко М. Русалонька із 7 - В або прокляття роду кулаківських. - 8-е видання/ Марина Павленко. - Харків : Теза, 2018. - 217 с. 
Перша частина із захопливої трилогії Марини Павленко. Що ви б зробили, якби дізналися, шо над родиною вашого кохання висить прокляття? А якби знайшли в своїй шафі портал, завдяки якому можна повернутися в минуле? Семикласниця Софійка - головна героїня - довго не думала, а відправилася у минуле. Чи вдасться дівчинці відновити справедливість? Чи попередить майбутню трагедію? 


П'янкова Т. Чужі гріхи : роман / Таня П'янкова. - Харків: Книжковий Клуб "Клуб Сімейного Дозвілля", 2020. - 240 с. 
Перед самим Великоднем на полі трагічно гине вагітна жінка Гапія, залишаючи велику таємницю свого серця. Її убита горем мати Юстина робить дві ляльки залицяльників, щоб покарати одного з них - того, котрий Гапію занапастив. Усього сорок днів прокляття має силу. Чи вистачить цього часу живим, щоб розплутати клубок спогадів, таємниць, розірвати прокляття заговорених ляльок?

Романчук Л. Донна Анна : роман / Леся Романчук. - Харків : Книжковий Клуб "Клуб Сімейного Дозвілля", 2020. - 240 с. 
Про що шкодує жінка? Про втрачене кохання. У шлюбі з доном Хуаном Анна мала все: спокусу, пристрасть, вир чуттєвості. Але після народження спадкоємця чоловік перестав бачити в дружині жінку. Та серце її жадало почуттів, які міг дати їй тільки таємний коханець. Разом вони вирішують тікати. Та будь - яка пристрасть згасає, лишаючи присмак пізнього каяття.


Семиляк О. Людина без людей : роман/ Ольга Семиляк. - Київ : ВЦ "Академія", 2018. - 144 с.- (Серія "Ім'я")
Роман Ольги Семиляк пахне як цвіт агрусу. Заворожує простим і бентежним для уяви життям героїв. Змішує часи й ліквідовує відстані. Відкриє те, що людина боїться в собі або стидається на людях. І змушує думати над загадками життя.
     


Тетера І. Самотні вітри / Ірина Тетера. - Київ : ВЦ "Академія". - 2019. - 160 с. - (Серія "Ім'я")
Усе життя самотнім вітром він летів за нею. Палив свою душу любов'ю. Був готовий на зраду і на самопожертву.  Карав кохану своєю озвірілою любов'ю. І тільки примара смерті змусила його заглянути в себе.



Фіалко Н. Кохання з першого погляду : роман / Ніна Фіалко. - Харків : Книжковий Клуб "Клуб Сімейного Дозвілля", 2020. - 352 с. 
Ірина й Олексій зустрічались уже понад рік та мріяли про щасливе майбутнє разом. А потім Ірина отримала записку, в якій хлопець зізнався, що покохав іншу і одружується. Проте його шлюб не став щасливим. Дружина Юля зраджує чоловіку і з сином  тікає в Іспанію. Олексій пригадує, як колись вчинив з Іриною. Чи можна виправити помилки минулого і віднайти щастя?  

Щеглова Л. Мрія метелика : роман / Лія Щеглова. - Харків : Книжковий Клуб "Клуб Сімейного Дозвілля", 2019. - 256 с. 
Він з'явився в її житті раптово. І вибухнув вулкан пристрасті. Дорослий, досвідчений, забезпечений і загадковий. Майже за два роки їхніх бурхливих стосунків вона нічого про нього не дізналася. А потім він зник, забравши її душу. Далі -  одруження із Сергієм - нормальним звичайним чоловіком, якого вона ніколи не кохала. Проте зникає і він. Що відбувається? 

ПРИЄМНОГО ЧИТАННЯ!

1 коментар:

  1. Мені шкода розмістити це в Інтернеті, але у мене немає вибору. Я ніколи не вірив у любовні заклинання чи заклинання, поки не зустрів того фокусника, коли цього року відвідав свого друга в Україні на діловому саміті. Я думав, що людина на ім’я доктор АЛАБА був справді могутнім, і він міг допомогти із заклинаннями, які повернули б загублених, закоханих та чарівні гроші, магію чи магію для хорошої роботи чи щастя. Зараз я щаслива. Я даю свідчення, тому що чоловік, за якого я хотів одружитися, залишив мене за 5 тижнів до весілля, і моє життя було перевернуто з ніг на голову, бо наші стосунки тривали 3 роки. Я дуже любив його, але його мати була проти нас і не мала добре оплачуваної роботи. Зустрівши цього чарівника, я розповів йому, що сталося, і пояснив йому ситуацію. Спочатку я вагався і був підозрілим, але просто спробував. І через два дні, коли я повернувся до Німеччини, мені зателефонував друг (нині чоловік), який прийшов до мене, і я вибачився, що все було домовлено з його матір’ю та родиною та отримав нову співбесіду, щоб одружитися. Я не повірив, бо доктор АЛАБА просто запитав моє ім’я та ім’я мого друга і все, що я хотів. Що ж, зараз ми щасливі у шлюбі і чекаємо на нашу маленьку дитину, а мій чоловік також має нову роботу, і наше життя стало набагато кращим. Його електронна пошта така: тепер ми щасливі у шлюбі та чекаємо на нашу маленьку дитину, а мій чоловік також має нову роботу, і наше життя стало набагато кращим. Його електронна пошта така: тепер ми щасливі у шлюбі та чекаємо на нашу маленьку дитину, а мій чоловік також має нову роботу, і наше життя стало набагато кращим. Його електронна адреса: dralaba3000@gmail.com Ви також можете надіслати йому WhatsApp на +2349071995123.

    ВідповістиВидалити