середу, 5 червня 2013 р.

Навчаються бібліотекарі

          Центральна районна бібліотека - є центром методичної роботи для бібліотек - філій системи. Частими гостями методичних днів є цікаві люди району та області. 4 червня бібліотекарі мали змогу поспілкуватися з Вірою Гресь - головою Рожищенського районного осередку "Холмщина" та Андрієм Соколовським - кореспондентом газети "Сім'я і дім".

                                                                                                                                         
     За активну роботу у згуртуванні холмщаків та участь  в обласній краєзнавчій експедиції "Війна пройшла крізь їхні долі" грамотою товариства була відзначена завідувачка бібліотекою- філією с. Копачівка Валентина Герасимяк. 
                                                         
                                               
        Сьогодні на книжковому ринку є чимало літератури на різні смаки. Але при всьому розмаїтті жанрів, стилів, авторів помітна нестача книг, які б формували морально-духовний світогляд людини. У складному процесі пошуку істини хороша книга відіграє неабияку роль. "Віра зцілить ваші душі" - за цією назвою у ЦРБ відбулася презентація книжкової виставки для бібліотечних працівників.Спонсорами подарованих книг виступили голова районної державної адміністрації Володимир Миколайович Масалов та заступник голови райдержадміністрації Олександр Ростиславович Фальфушинський. 

         
                  
                      

Немає коментарів:

Дописати коментар