пʼятницю, 18 березня 2016 р.

"Справа твого життя"



"Якщо ви вдало оберете працю і вкладете в 

неї душу, то щастя саме вас відшукає"


                                                     К. Ушинський

    Світ професій захоплюючий та складний, і зорієнтуватися в ньому надзвичайно важко, особливо старшокласнику, для якого вибір майбутньої професії є важливим кроком у житті. У вирішенні цього питання на допомогу школярам приходять  наші бібліотекарі, які щорічно спільно із працівниками територіального центру зайнятості проводять уроки професійної орієнтації для молоді. Так на урок профорієнтації "Справа твого життя" були запрошені дев'ятикласники загальноосвітньої школи №1 міста Рожище та директор навчального закладу Мирослав  Миколайович Максимюк. 
    Захід розпочався із презентації книжкової виставки "Ринок професій ХХІ століття: яка з них твоя?". До уваги присутніх були представлені як науково-пізнавальні, так і документально-художні видання, а також публікації з періодичних видань та буклети.
   Продовження заходу відбулося у територіальному центрі зайнятості. Заступник начальника відділу надання соціальних послуг Валентина Трачук провела консультацію щодо вибору майбутньої професії. Вона розповіла школярам про професії, які сьогодні найбільш популярні  на ринку професій, та визначила чинники, якими потрібно керуватися у виборі професії.
   За відгуками дітей, зустріч була цікавою і пізнавальною, а отримана інформація допоможе їм надалі у самовизначенні  свого майбутнього.

 

           



      


Немає коментарів:

Дописати коментар