пʼятницю, 12 лютого 2021 р.

"КОХАННЯ - душі найвищий злет : неймовірні історії кохання українських письменників"

Творчість будь-якого поета чи прозаїка - це передусім, історія його кохання, зрад, інтриг і пристрастей. Такі історії не схожі між собою, кожна має свою родзинку та особливе значення, і в тому, мабуть, головна принада любові.

Як любили, як переживали палкі, часами й трагічні, миті письменники, як склалося їхнє особисте життя, хто давав літературним геніям натхнення для творчості, а часом доводив їх до відчаю...

Пропонуємо на ваш розсуд історії особистого життя українських письменників, сторінки, що розповідають про радощі взаємин й гіркоту втрат, болючу зраду, болючу і збережену віру в силу кохання.

До вашої уваги також книги сучасних авторів про кохання, від яких ви отримаєте неабияке задоволення.


Напередодні Дня Святого Валентина у бібліотеці відбулося чергове засідання клубу за інтересами "Між нами, жінками". На засідання завітали  учасниці Університету ІІІ-го віку - жінки,  які закохані у літературу і уже не один рік є читачками нашої бібліотеки. 
Присутні ознайомилися із книжковою виставкою "Кохання - душі найвищий злет" та виставкою - натхнення "Теплі історії про кохання", а також із задоволенням переглянули відеофільми "Історії романтичних стосунків української письменниці Марко Вовчок з чоловіками" та "Гра долі. Михайло Коцюбинський. Роман з Олександрою Аплаксіною".



Немає коментарів:

Дописати коментар