четвер, 6 лютого 2020 р.

День професійного спілкування

У центральній районній бібліотеці відбувся День професійного спілкування бібліотечних працівників району. Відкриваючи захід, директорка ЦБС Світлана Осипчук подякувала бібліотекарям за спільно відпрацьований рік та розповіла про позитивні зміни в діяльності бібліотек системи.
Аналіз роботи бібліотечної системи - важливий фактор оцінки діяльності бібліотек району, визначення її ефективності, якості надання бібліотечних послуг, виявлення позитивних тенденцій розвитку та проблемних питань у сфері бібліотечного обслуговування населення району. За основу детального аналізу, який провела провідна методистка ЦБС Катерина Олексюк, взято підсумки роботи бібліотечних установ у 2019 році.
Провідні бібліографи центральної районної бібліотеки Лариса Сеник та дитячої бібліотеки Тетяна Панасюк презентували відповідно нові бібліографічні матеріали та проєкт "Граю, читаю, успішним зростаю", який у 2020 році реалізується в районі за підтримки програми "Активні громадяни" від Британської ради в Україні та ГО "Молодіжна Платформа".

 




Немає коментарів:

Дописати коментар