вівторок, 27 березня 2012 р.

Життя - театр

                                                       
Що "світ - театр",
Ми знаємо не з преси.
Що ми актори -
Теж не новина...
Саме життя для всіх нас
Пише п'єси,
Де кожна дійова особа
Головна!

        27 березня у Всесвітній день театру ми раді вітати тих, хто поруч з нами, хто продовжує насівати перлини театрального мистецтва, а саме творчий колектив народного аматорського драматичного театру Рожищенського районного дому "Просвіта" і його режисера Наталію Марценюк. Ці талановиті актори-аматори повсякчас у труді, у пошуку, у підживленому ентузіазмом виконанні сценічних ролей. Прем'єрним показом вистави Робера Тома "Вісім люблячих жінок" вони захистили своє звання народного. Титанічна праця акторів, режисерів, костюмера, гримера, суфлерів, вдало підкреслена спецефектами та музично-звуковим оформленням, мала великий успіх у глядачів і отримала схвальні відгуки у комісії.
       Хочеться відмітити, що наші колеги бібліотекарі  є активними учасниками театру і ось уже багато років ми маємо змогу зустрічатися з ними на районній сцені у різних образах. Тісна співпраця районної бібліотеки з методичним центром дому "Просвіта" є незамінною у підготовці і проведенні творчих вечорів, зустрічей, мистецьких імпрез. Молода, енергійна, талановита жінка, справжній фахівець своєї справи Наталія Марценюк є нашим порадником і помічником. За що ми їй щиро вдячні.
       У цей сонячний, весняний день ми бажаємо колективу театру здоров'я, натхнення, втілення найсміливіших творчих задумів, нових яскравих постановок, благополуччя, любові і визнання глядачів!

                   
                                           
 

              
      

Немає коментарів:

Дописати коментар