четвер, 7 травня 2020 р.

8 травня – День пам’яті і примирення та 9 травня - 75-та річниця Перемоги над нацистами у Другій світовій війні


В ці святкові дні ми схиляємося у доземному поклоні перед ветеранами, які пронесли через усі лихоліття любов до Батьківщини і бажання бачити її заможною та квітучою. Ми з вдячністю згадуємо тих, хто віддав власне життя  за щасливе майбутнє своїх нащадків.

Неоціненним є життєвий подвиг тих, хто підняв зі згарищ міста і села, відбудував зруйноване народне господарство, заклав підвалини незалежної України. Він додає нам сили і наснаги у нинішній боротьбі за свободу , незалежність та суверенітет України. Сучасні захисники України стали гідними спадкоємцями слави воїнів- визволителів, для яких найвищим законом буття є захист рідної Вітчизни.


Напередодні свята ми щиро дякуємо вам, дорогі наші ветерани, за мужність і героїзм заради свободи нашої країни. Здоров'я вам міцного, родинного тепла, благополуччя  і довгих мирних років життя !

Вічна пам'ять загиблим, честь і слава живим героям!

З нагоди Дня пам'яті і примирення та 75-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні працівниками відділу обслуговування організовано книжкову виставку "В боях відстояли Вітчизну свою"


       
                                                                                                           

Немає коментарів:

Дописати коментар